, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Απ. Τζιτζικώστας: Θα είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Καταχειροκροτούμενος έφτασε στο εκλογικό του κέντρο ο νικητής της εκλογικής διαδικασίας κι εκ νέου Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με ποσοστό 62,04% και την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 14,03%.
Φωτογραφίες και Βίντεο: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ


«Οι πολίτες έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε την περιφέρειά μας στο μέλλον», τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα επανεκλέγεται περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας από τον πρώτο γύρο.


Όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας πρόκειται για μια μεγάλη και καθαρή νίκη, κατά την οποία οι πολίτες «έδωσαν ισχυρή εντολή για μία σύγχρονη και ανθρώπινη Μακεδονία. Επιβράβευσαν την επιλογή μας να κινηθούμε πέρα από διαχωριστικές γραμμές και στερεότυπα».
«Ισχύει η δέσμευσή μου προς όλους: Θα είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων» τόνισε, ενώ ευχαρίστησε τους υποψηφίους, τους συνεργάτες και τους εθελοντές, αλλά και την οικογένειά του που στάθηκε δίπλα του στη μάχη.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.