Απ.Τζιτζικώστας: Σχεδιάζουμε από κοινού το μέλλον του τόπου μας - Karfitsa.gr
Πολιτική

Απ.Τζιτζικώστας: Σχεδιάζουμε από κοινού το μέλλον του τόπου μας

dav

Οραματιστή και ουσιαστικό Υπουργό χαρακτήρισε τον Τάκη Θεοδωρικάκο, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τον χαιρετισμό του στην παρουσίαση του χρηματοδοτικού προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Ο κ. Τζιτζικώστας πρόσθεσε ότι σε “12 μήνες έγιναν στην τοπική αυτοδιοίκηση, όσα δεν έγιναν σε 12 χρόνια” . Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πολύ καλό και πρωτόγνωρο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, υπογραμμίζοντας “αντιλαμβανόμαστε την αυτοδιοίκηση ως κάτι ενιαίο.
Από όπου και αν έρχεται ο καθένας έχουμε συμφωνήσει ότι αυτά μένουν έξω από το τραπέζι, για να πάει ο τόπος μπροστά. Αυτό δεν είναι κάτι δεδομένο, το δουλέψαμε” . Όσον αφορά το πρόγραμμα ο περιφερειάρχης δήλωσε πως πρόκειται για ένα κοστολογημένο εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα. Θα συμπληρώσει το κύριο χρηματιδοτικό εργαλείο το ΕΣΠΑ. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μας δίνει την δυνατότητα να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Να σχεδιάσουμε από κοινού εργα.
Να είμαστε όλοι εδώ να σχεδιάσουμε από κοινού το μέλλον του τόπου μας. Από κοινού έχουμε καταφέρει να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα πιο μπροστά”,κατέληξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ