Αυστηρή προειδοποίηση Χαρδαλιά για Θεσσαλονίκη: «Υπάρχει μεγάλο ιικό φορτίο, ελπίζω να μην χρειαστεί να έρθω εκεί» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Αυστηρή προειδοποίηση Χαρδαλιά για Θεσσαλονίκη: «Υπάρχει μεγάλο ιικό φορτίο, ελπίζω να μην χρειαστεί να έρθω εκεί»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε σήμερα παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και  έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ανέφερε ότι «όλοι είναι επί το έργον» και συμπλήρωσε ότι  «σήμερα η μέρα είναι δύσκολη, καθώς θα έχουμε τον ίδιο αριθμό (σ.σ. κρουσμάτων) με χθες». Ακόμα τόνισε ότι στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται να υπάρχει αυξημένο φορτίο κορωνοϊού. Ωστόσο, ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε πως τα πράγματα δείχνουν ελεγχόμενα.

Στη συνέχεια ανέφερε, πως το πρόβλημα δείχνει να προέρχεται από διάφορες εκδηλώσεις και beach bar, και είπε στον κ. Ζέρβα, πως «σε κάθε περίπτωση, αν χρειαστεί θα τα πούμε από κοντά». Τότε ο κ. Ζέρβας του ανταπάντησε ότι «Ελπίζω να μη χρειαστεί» συμπληρώνοντας πως «ελπίζω να σας δω στην έκθεση χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ