Θεσσαλονίκη: «Απειλή» πάνω από τα κεφάλια των περαστικών (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη Στραβά κι ανάποδα

Θεσσαλονίκη: «Απειλή» πάνω από τα κεφάλια των περαστικών (ΦΩΤΟ)

Στην οδό Δωδεκανήσου και δίπλα σε στάση λεωφορείου, το μεταλλικό πλαίσιο μιας μεγάλης αφίσας του δήμου έχει ξεκολλήσει εν μέρη από τη θέση του και κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των περαστικών, συνιστώντας εν δυνάμει απειλή για όσους τυχαίνουν να περάσουν από κάτω.

Τα σιδερένια λουριά που συγκρατούν το πλαίσιο έχουν σπάσει εν μέρει, ενώ το αξιοσημείωτο είναι, όπως βεβαιώνει στην Κarfitsa υπάλληλος γειτονικού περιπτέρου, αυτό δεν συνέβη τις τελευταίες μέρες, αλλά εδώ και… αρκετούς μήνες. Ωστόσο, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, καμία από τις δυο πιθανές επιλογές στις οποίες θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει οι αρμόδιοι, δεν υλοποιήθηκε: ούτε η ζημιά αποκαταστάθηκε, αλλά ούτε απομακρύνθηκε εντελώς το μεταλλικό πλαίσιο… Σύμφωνα μάλιστα με τον υπάλληλο του περιπτέρου, όταν κλήθηκε να επέμβει η πυροσβεστική πριν κάποιους μήνες, δεν κατάφερε να απομακρύνει το μεταλλικό πλαίσιο και απλά το… έδεσε με σχοινί!

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι μια φίλη του δικηγόρος στην οποία είπε για το πρόβλημα, έστειλε φωτογραφίες σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού (και μάλιστα εκπομπής της δημοτικής τηλεόρασης). Το θέμα προβλήθηκε κανονικά, όμως παρά το γεγονός ότι είναι μάλλον απίθανο να μην ενημερώθηκαν για το περιστατικό οι υπεύθυνοι του δήμου, το πρόβλημα εξακολουθεί να μένει άλυτο.

Φωτορεπορτάζ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ