ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Η Ν.Δ. καταψήφισε τον νόμο για τη μείωση των συντάξεων και ζήτησε την ακύρωσή του με τροπολογία. Ο κ. Τσίπρας χθες τα “μάσησε”», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Σε συνέντευξη του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός «χθες ξεκίνησε με μία παραδοχή. Είπε, ”σήμερα περισσότερο από ποτέ είμαι σίγουρος ότι το 2015 κάναμε τη σωστή επιλογή”. Ποια ήταν αυτή η επιλογή; Να υπογράψουν μνημόνιο».

«Δηλαδή ο κ. Αλέξης Τσίπρας ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δικαίωσε το μνημόνιο. Και αυτό το λέω γιατί η Ελλάδα διχάστηκε για πολλά χρόνια από τον λαϊκισμό αυτών των ανθρώπων», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «100.000 ήταν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και τους ψεκάζανε με χημικά και τους δέρνανε. Ποιος; Ο Πρωθυπουργός που έλεγε ότι πρέπει να καταργηθούν τα ΜΑΤ και ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη με 65 διμοιρίες. Για τέτοιο ψεύτη μιλάμε. Και θα πιστέψω εγώ τις υποσχέσεις του για το 2021 και το 2022;».

Καταλόγισε επίσης στον κ. Τσίπρα πως πλέον, «λατρεύει όχι απλά την Αμερική, αλλά την Αμερική του Τραμπ».

Σχολιάστε