Α. Σαμαράς «Είμαι με τη μεσαία τάξη, όχι εναντίον της» - Karfitsa.gr
Uncategorized

Α. Σαμαράς «Είμαι με τη μεσαία τάξη, όχι εναντίον της»

«Δεν υπάρχει αυτό που ακούστηκε για φόρο 45% για εισόδημα πάνω από τις 25.000. Είμαι με τη μεσαία τάξη, όχι εναντίον της», είπε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του ετήσιου συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για επίδομα σε κάθε παιδί, από το πρώτο παιδί, με εισοδηματικά κριτήρια και πρόσθεσε πως γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί και το μεγαλύτερο μέρος των πολυτεκνικών επιδομάτων σε εκείνους που το έπαιρναν ως πρόσφατα.

Όσον αφορά στο ΦΠΑ στην εστίαση, ο Πρωθυπουργός είπε πως «δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να το κατεβάσουμε» και τόνισε πως στόχος είναι να πληρώνουν αυτοί που φοροδιαφεύγουν καθώς και να μειωθεί η φορολόγηση των επιχειρήσεων ώστε να υπάρξουν επενδύσεις.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στους τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους γίνεται η συζήτηση για τη φορολογική μεταρρύθμιση, οι οποίοι είναι: οι χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές, το απλούστερο φορολογικό σύστημα, η εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας ώστε να γίνονται αυτόματα οι επαληθεύσεις και οι άμεσες και σκληρές ποινές στους φοροφυγάδες.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ