Α.Ταγιάνι: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα υπερασπίζεται πάντα την ελευθερία του Τύπου - Karfitsa.gr
Slider Διεθνή

Α.Ταγιάνι: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα υπερασπίζεται πάντα την ελευθερία του Τύπου

Η διερεύνηση της δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι και η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων ώστε να μη γίνεται χειραγώγηση του εκλογικού σώματος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι στο επίκεντρο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο αυτή την εβδομάδα.

Η βελτίωση του πόσιμου νερού και η ευκολότερη πρόσβαση του πληθυσμού σ΄αυτό, η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, η ανάσχεση της εξάπλωσης της μικροβιακής αντοχής από τα ζώα στον άνθρωπο και ο προϋπολογισμός του 2019 είναι επίσης θέματα που θα απασχολήσουν τους ευρωβουλευτές.

Ο Πρόεδρος Ταγιάνι ζήτησε κατά την έναρξη της συνόδου τη διεξαγωγή διεθνούς έρευνας για το θάνατο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Τζαμάλ Κασόγκι.
«Αυτό το Κοινοβούλιο θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπισης της ελευθερίας του Τύπου και των δημοσιογράφων», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Κ Αντόνιο Ταγιάνι.
Το Κοινοβούλιο ζητά από τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας να βρουν και να τιμωρήσουν τους δράστες αυτού του απάνθρωπου εγκλήματος, είπε ο Πρόεδρος Ταγιάνι.

Μνημονεύθηκε επίσης, ένα χρόνο μετά το θάνατό της η δημοσιογράφος από τη Μάλτα Δάφνη Καρουάνα Γκαλίσια, η οποία έχασε τη ζωή της λόγω των ερευνών της.

 

Σχολιάστε

Polls

Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Δέλτα;

Loading ... Loading ...

 

 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ