Βίκυ Κανέλλου – Πραματευτάκη: Μια υποψήφια με δυνατό βιογραφικό στο Πανόραμα - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Παραπολιτικά

Βίκυ Κανέλλου – Πραματευτάκη: Μια υποψήφια με δυνατό βιογραφικό στο Πανόραμα

Ανανεωμένο σε πολύ μεγάλο βαθμό εμφανίζεται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Δύναμη Ενότητας» του… ισόβιου δήμαρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως τονίζει και ο ίδιος, η «ομάδα» του έχει ανανεωθεί κατά σχεδόν 60% σε σχέση με τις εκλογές του 2014 και παράλληλα έχει εμπλουτισθεί με νέα πρόσωπα και πολλές γυναίκες, που ξεπερνούν το 40% στο σύνολο του συνδυασμού.

Ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του κ. Καϊτεζίδη, είναι η Βασιλική (Βίκυ) Κανέλλου – Πραματευτάκη, που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Πανοράματος. Αν και πρωτάρα σε αυτού του είδους τις εκλογικές αναμετρήσεις, η κ. Κανέλλου – Πραματευτάκη κουβαλάει ως «προίκα» ένα δυνατό βιογραφικό, που σε συνδυασμό με την επαγγελματική της εμπειρία σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, της προσφέρουν όλα τα εχέγγυα για να μπορέσει να διακριθεί και στον δύσκολο και απαιτητικό «στίβο» της τοπικής αυτοδιοίκησης!

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στο Πανόραμα και αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος» το 1996. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Λονδίνο (όπου βραβεύτηκε για την απόδοσή της), ενώ έκανε μεταπτυχιακό και διδακτορική διατριβή στη Γλωσσολογία, στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η κ. Κανέλλου – Πραματευτάκη εργάστηκε ως καθηγήτρια στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Kingston στο Λονδίνο και ως Καθηγήτρια και Υπεύθυνη Σπουδών σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Θεσσαλονίκης. Επίσης συμμετέχει συχνά ως ομιλήτρια (αλλά κι ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής) σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια, ενώ άρθρα της δημοσιεύονται τακτικά σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Με τη διδασκαλία δεν έχει ασχοληθεί μόνο επαγγελματικά, αλλά και σε εθελοντικό επίπεδο, καθώς διδάσκει μαθητές που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά και στο Greek Energy Forum, όπως επίσης και στον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και ζει στο Πανόραμα με τον σύζυγό της, τον επικ. καθηγητή Χειρουργικής του ΑΠΘ (ΓΠΝ «Γ. Παπανικολάου») Μάνο Πραματευτάκη, και την κόρη τους, Έλενα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ