Βασίλης Στακινός: Θέλω η Κασσάνδρα να εκτοξευτεί στη θέση που της αξίζει - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Βασίλης Στακινός: Θέλω η Κασσάνδρα να εκτοξευτεί στη θέση που της αξίζει

Είμαι ο Βασίλειος Στακινός, όλοι στην περιοχή μου με γνωρίζουν σαν έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που εδώ και δεκατρία χρόνια προσπαθώ να βελτιώσω την περιοχή που ζω και δραστηριοποιούμαι μαζί με χιλιάδες άλλους συμπολίτες μου.

Είμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση από το 2006 όταν ακόμα υπήρχαν οι κοινότητες. Από εκείνη τη στιγμή διαρκώς αναζητώ λύσεις για τα θέματα που απασχολούν τους δημότες, στην καθημερινότητα τους και παλεύω με όσα μέσα διαθέτω για να καταστήσω την Κασσάνδρα έναν όμορφο και λειτουργικό προορισμό για τους χιλιάδες επισκέπτες που κάθε χρόνο κατακλύζουν την περιοχή.

Δυστυχώς όμως η επιτυχία αυτού του στόχου δεν εξαρτιόνταν μόνο από τις δικές μου προσπάθειες. Η διοίκηση του δήμου είχε επιλέξει να κλείσει τα αυτιά της στα αιτήματα των επιχειρηματιών και των υπολοίπων δημοτών που ήταν απολύτως λογικά.

Βλέποντας την περιοχή μου, που είναι αμιγώς τουριστική να μην αξιοποιείται σωστά από τη δημοτική αρχή, αφού η πλειοψηφία επέλεγε την αδράνεια και την ολιγωρία, η απόφαση μου να αποχωρήσω από την συγκεκριμένη διοίκηση ήταν μονόδρομος.

Αρχικά πήρα την απόφαση να κατέβω με δική μου παράταξη ως υποψήφιος δήμαρχος για να διεκδικήσω τη δημαρχεία της Κασσάνδρας. Στο διάστημα που προηγήθηκε διαπίστωσα ότι το υπάρχον εκλογικό σύστημα, ευνοεί τις συνεργασίες. Με τους συνυποψήφιους μου στην παράταξη μου, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη της Αναστασίας Χαλκιά «Ενωμένη Κασσάνδρα», άλλωστε έχουμε πολλές κοινές θέσεις και έναν κοινό στόχο. Να διαμορφώσουμε την περιοχή μας και να την καταστήσου-με αντάξια των προσδοκιών των πολιτών της και των επισκεπτών. Η αγάπη για τον τόπο μας είναι δεδομένη όπως επίσης δεδομένη είναι η επιθυμία μας να αναπτύξουμε τον τουρισμό μας, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των δημοτών μας για καθαρές δημοτικές ενότητες χειμώνα – καλοκαίρι.

Για εμάς είναι αδιανόητο να μην επιστρέφουν τα δημοτικά τέλη στους ίδιους τους δημότες με ανταποδοτικά έργα και με υποδομές ανάπτυξης που θα διευκολύνουν τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους τουρίστες και θα τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον να επισκεφτούν ξανά τον τόπο μας όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα.

*Ο Β. Στακινός είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ενωμένη Κασσάνδρα».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ