Βολές ΣΥΡΙΖΑ σε Κεραμέως: "Συνεχίζει τον θλιβερό ρόλο του ντελίβερι των κολεγίων" - Karfitsa.gr
Πολιτική

Βολές ΣΥΡΙΖΑ σε Κεραμέως: “Συνεχίζει τον θλιβερό ρόλο του ντελίβερι των κολεγίων”

Για «ψεύδη» και «στήριξη των ιδιωτικών συμφερόντων» κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ την υπουργό Παιδείας, απαντώντας στην ανακοίνωση της Νίκης Κεραμέως που έκανε λόγο για «υποκρισία» της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αιχμή το θέμα των τίτλων σπουδών κολεγίων.

«Η κ. Κεραμέως συνεχίζει τον θλιβερό ρόλο του ντελίβερι των κολεγίων. Με τη ρύθμισή της, υποβαθμίζει τα δημόσια πανεπιστήμια και υπονομεύει το ευαίσθητο λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Συνεχίζει να ψευδολογεί» ανέφεφε η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

Όπως επισήμανε η Κουμουνδούρου, «αμέσως μετά την έξοδο από τα μνημόνια και πριν τον διαγωνισμό για μόνιμους διορισμούς, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε τον νόμο Αρβανιτόπουλου της μνημονιακής περιόδου με τον οποίο καθιερώθηκε η επαγγελματική ισοδυναμία και δημιουργήθηκαν συνθήκες έμμεσης αναγνώρισης των τίτλων των κολεγίων».

«Η κ. Κεραμέως επαναφέρει τώρα τον νόμο Αρβανιτόπουλου και απορρίπτει ακόμα και νόμους της κυβέρνησης Καραμανλή που δεν είχε συμμορφωθεί με τις πιέσεις για αναγνώριση των κολεγίων. Αντί λοιπόν να ψευδολογεί, ας απαντήσει στην κριτική του αρμόδιου πολιτειακού οργάνου, του ΔΟΑΤΑΠ, ο οποίος της είχε υποδείξει έναν δρόμο αντιμετώπισης του ζητήματος με βάση την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία» πρόσθεσε για να καταλήξει: «Η κ. Κεραμέως, απομονωμένη κοινωνικά, επέλεξε την επαναφορά μνημονιακών πολιτικών. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η χώρα μας βρίσκεται πλέον εκτός μνημονίων».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ