Βουλή: Την παραπομπή Παπαγγελόπουλου ψήφισαν 177 βουλευτές - Karfitsa.gr
Επιχειρήσεις Πολιτική

Βουλή: Την παραπομπή Παπαγγελόπουλου ψήφισαν 177 βουλευτές

Την παραπομπή του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου αποφάσισε η Βουλή με 177 «ναι».

Ψήφισαν συνολικά 180 βουλευτές και βρέθηκαν 177 έγκυρα ψηφοδέλτια (τρία ήταν άκυρα). Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Στη διαδικασία συμμετείχαν μόνον ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής καθώς από την ψηφοφορία απείχαν, επίσης, το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25 και η Ελληνική Λύση.

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜΕΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης ανακοίνωσε ότι το κόμμα του δεν θα συμμετέχει στον ευτελισμό του Κοινοβουλίου τονίζοντας ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή κανένας από την κοινωνία δεν θα πάρει στα σοβαρά τη Βουλή.

«Είναι φανερό ότι το ΚΚΕ δεν θα νομιμοποιήσει αυτή τη διαδικασία, για αυτό και δεν θα συμμετέχουμε στην ψηφοφορία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για τα πραγματικά γεγονότα». Αυτό δήλωσε ο εισηγητής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, κατηγορώντας ταυτόχρονα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για «προσπάθεια συγκάλυψης και όχι διερεύνησης και αποκάλυψης του υπαρκτού σκανδάλου της Novartis».

Την αποχώρηση της Ελληνικής Λύσης από την ψηφοφορία που θα δεξαχθεί το βράδυ επί της πρότασης της προανακριτικής επιτροπής για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ανακοίνωσε ο ειδικός εισηγητής του κόμματος, Βασίλης Βιλιάρδος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ