Βουλή: Του απάντησε με… Στράτο Διονυσίου! - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Βουλή: Του απάντησε με… Στράτο Διονυσίου!

Ο Γιώργος Χουλιαράκης χθες στη Βουλή ανέφερε ότι η κυβέρνηση αύξησε τη φορολογία για να μην χρεοκοπήσουμε. Συγκεκριμένα είπε: «δημοσιονομική προσαρμογή σημαίνει δύσκολες αποφάσεις και αύξηση φόρων».

Πρόσθεσε ακόμα: «Δεν το θέλαμε, προσαρμοστήκαμε. Η άλλη επιλογή ήταν άτακτη χρεοκοπία με ολέθριες συνέπειες για τα νοικοκυριά με μικρές καταθέσεις και μισθωτούς. Αυτό ήταν το πραγματικό δίλημμα στο οποίο η κυβέρνηση απάντησε και επέλεξε τον δύσκολο δρόμο που έχει το πολιτικό κόστος της προσαρμογής».

Στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών απάντησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης με Στράτο Διονυσίου: «Μας υποχρέωσες μας δεν μας είπες τελικά πόσα μας χρέωσες».

Αυτός που ενθουσιάστηκε πιο πολύ με την απάντηση, όπως γράφουν σήμερα τα «Νέα», ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας που είπε: «Μπράβο κ. Χατζηδάκη. Δεν το περίμενα από σας να πείτε λαϊκό τραγούδι και μάλιστα του Στράτου Διονυσίου».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι το… λαϊκό άσμα είναι «γαλάζια» γραμμή αφού το επανέλαβε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μέγαρο Μουσικής, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης για τα βραβεία βιώσιμης, καινοτόμου και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ