Βουλευτής για είσοδο στην ΔΕΘ: Ήταν υποτιμητικό να περιμένω στην ουρά - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική Ροή

Βουλευτής για είσοδο στην ΔΕΘ: Ήταν υποτιμητικό να περιμένω στην ουρά

Τη διαμαρτυρία του εκφράζει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας για το γεγονός ότι του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ αν και του είχε σταλεί πρόσκληση.

Ο κ. Καβαδέλλας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έκανε λόγο για το «σάπιο και διεφθαρμένο κράτος-παρακράτος του κ. Τσίπρα» διευκρινίζοντας ότι είχε λάβει πρόσκληση για τα εγκαίνια της Έκθεσης, στα οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί και πήγε λίγες μέρες αργότερα.

«Μου έστειλαν πρόσκληση και την είχα στο κινητό, κάτω κάτω έγραφε ότι ήταν για τα εγκαίνια, αλλά δεν το είδα και πήγα 2-3 μέρες μετά», είπε.

«Ήταν μια κυρία εκεί που είχε ένα πολύ ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος, θα έπρεπε να με καλωσορίσει… Με κοίταζε εμένα και κοίταζε μέσα και κάτι δημοσιογράφους, κοίταζε από εδώ και κοίταζε από εκεί, με το μυαλό της σκέφτηκε μην μπει αυτός μέσα και πει τίποτα για τη Μακεδονία… Δεν με άφησε να μπω και μου είπε ως βουλευτής που είστε πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα και να πάτε στην ουρά να πληρώσετε και να μπείτε. Αυτό είναι υποτιμητικό για μία θεσμική επίσκεψη…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καβαδέλλας που αντιπαρέβαλε ότι, «οι δημοσιογράφοι έμπαιναν επιδεικνύοντας μόνο την ταυτότητά τους» και ανέφερε ότι «δεν ήθελαν να μπω, δημιούργησαν κλίμα και μέσα ήταν οι δημοσιογράφοι».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ