Βραβεία "Θαλής ο Μιλήσιος": Υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης τίμησαν την εκδήλωση (ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος”: Υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης τίμησαν την εκδήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος” έδωσε το παρόν εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος εισερχόμενος αναφέρθηκε σε δήλωση του στη σημασία που έχει η επιχειρηματικότητα στο σχεδιασμό της κυβέρνησης τονίζοντας “στη νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε και φτιάχνουμε η επιχειρηματικότητα έχει πολύ υψηλή αξία. Μέσα από αυτή θα γεννηθούν θέσεις εργασίας και πλούτος”.

Σε δηλώσεις του προσερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε στο ρόλο της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης στην στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Η Κεντρική Μακεδονία είναι η περιφέρεια θα πρωταγωνιστήσει στην ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια, υπογράμμισε προσερχόμενος στα βραβεία ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφερόμενος παράλληλα και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιφέρειας για την στήριξη του επιχειρείν.

Τη σημασία των  βραβείων και την απόφαση της GK Group να διοργανώνεται αυτή η τελετή στη Θεσσαλονίκη εξήγησε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Εταιρείας και Εκδότης Νίκος Καραμανλής.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ