Βρετανία: Οι δοκιμές έδειξαν ότι ορισμένα τεστ αντισωμάτων δεν ήταν αξιόπιστα - Karfitsa.gr
Διεθνή Επικαιρότητα

Βρετανία: Οι δοκιμές έδειξαν ότι ορισμένα τεστ αντισωμάτων δεν ήταν αξιόπιστα

Η Βρετανία επιδιώκει να πάρει πίσω τα χρήματά της, αφού αγόρασε μια σειρά τεστ αντισωμάτων για τη νόσο COVID-19 προκειμένου να τα δοκιμάσει, όμως, απλά ανακάλυψε ότι κανένα από τα προϊόντα δεν λειτουργούσε αξιόπιστα, έγινε σήμερα γνωστό από Βρετανό αξιωματούχο των υγειονομικών υπηρεσιών της χώρας.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι η Βρετανία ήθελε να αγοράσει 17,5 εκατομμύρια τεστ αντισωμάτων, όμως κανένα από τα τεστ δεν αποδείχθηκε κατάλληλο προς χρήση.

Η Κάθι Χολ, διευθύντρια στρατηγικής για τις δοκιμές COVID-19 του υπουργείου Υγείας, ανέφερε ότι η Βρετανία έπρεπε να αγοράσει κάποια από αυτά τα τεστ προκειμένου να εξακριβώσει εάν λειτουργούν.

Ερωτηθείσα εάν τα τεστ αγοράστηκαν σε προσωρινή βάση, η Χολ είπε στους βουλευτές: «Παραγγείλαμε τα τεστ στη βάση του ελάχιστου αριθμού που χρειαζόμασταν για να πάρουμε δείγματα προκειμένου να μπορέσουμε να τα εξετάσουμε».

«Τώρα, εργαζόμαστε με τις εταιρείες για να ακυρώσουμε τις παραγγελίες και να μας επιστραφούν τα χρήματά μας, όπου είναι δυνατό» συμπλήρωσε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ