Βρούτσης για νόμο Κατρούγκαλου: 21 αχρείαστες μειώσεις στις συντάξεις - Karfitsa.gr
Οικονομία

Βρούτσης για νόμο Κατρούγκαλου: 21 αχρείαστες μειώσεις στις συντάξεις

φωτο eurokinissi.gr

Την πεποίθηση του ότι η πρόταση της ΝΔ είναι ρεαλιστική και υπεύθυνη, θα δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης και θα βγάλει από το βάλτο το ασφαλιστικό εξέφρασε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εργασίας Γιάννης Βρούτσης σχολιάζοντας τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αμετανόητη και εθισμένη στο ψέμα, συνεχίζει – όπως και το 2014 που έταζε τα πάντα στους πάντες – να εξαπατά συνειδητά κοινωνία και πολίτες» ανέφερε ο κ. Βρούτσης.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εργασίας, στην προσπάθειά της, να αποκρύψει τις επώδυνες επιπτώσεις που έχουν οι τραγικές επιλογές της, σε εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους η κυβέρνηση επιστρατεύει ψέματα και λαϊκισμό προκειμένου να αλλοιώσει την αλήθεια και να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της.

Ο κ. Βρούτσης επισημαίνει πως ο νόμος Κατρούγκαλου και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησαν σε 21 βίαιες, άδικες και αχρείαστες μειώσεις στις συντάξεις -μετά το 2015- αφού πρώτα ενσωμάτωσαν όλες τις προηγούμενες. Συντάξεις, πρόσθεσε που ήδη έχουν περικοπεί για όλους τους νέους συνταξιούχους -από το Μάιο του 2016 και μετά- σε ποσοστό 35% οι κύριες και 44% οι επικουρικές σε σχέση με το 2014!

Σχολιάστε


 


ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ