Β. Κικίλιας: Ανίσχυρη η κυβέρνηση, με ισχυρές εξαρτήσεις - Karfitsa.gr
Κοινωνία Πολιτική Ροή

Β. Κικίλιας: Ανίσχυρη η κυβέρνηση, με ισχυρές εξαρτήσεις

«Η Ν.Δ. είναι εδώ για να αναλάβει την ευθύνη για τη χώρα, απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να αναλάβει καμία» τονίζει ο ο τομεάρχης Αμυνας του κόμματος Βασίλης Κικίλιας, ασκώντας κριτική στο θέμα Σαββίδη και στην παράταση της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία.

«Η κατάπτωση της πολιτικής ζωής, επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, έπαιξε το τελευταίο μέρος του στο θέατρο του παραλόγου, με τα όσα είδαμε στο ποδόσφαιρο» ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας ότι η ελληνική κοινωνία είναι απηυδισμένη με όσα βλέπει.

«Η κυβέρνηση απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι ανίσχυρη και έχει ισχυρές εξαρτήσεις. Δεν κρύβει τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με οικονομικούς παράγοντες» σημείωσε.

Επίσης, ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, είπε πως «βρισκόμαστε στην 14η μέρα που είναι στις τουρκικές φυλακές και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για το γεγονός ότι δεν έγιναν όσα έπρεπε τα πρώτα 24ωρα», για να συμπληρώσει πως «η ΝΔ έχει παραδοσιακά μια εθνικά υπεύθυνη θέση και θα στηρίξει την εθνική προσπάθεια να γυρίσουν τα παιδιά μας άμεσα πίσω».

«Σε δεύτερο χρόνο, και όταν τα παιδιά μας γυρίσουν πίσω, θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά τι δεν έγινε και η χώρα να θωρακίσει τα εθνικά της συμφέροντα» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ