Β. Κικίλιας: Διολισθαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο - Karfitsa.gr
Κοινωνία Πολιτική Ροή

Β. Κικίλιας: Διολισθαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο

Για «αποτυχία» της κυβέρνησης να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας τα χθεσινά γεγονότα στην Τούμπα.

«Κριτήριο για το αν πηγαίνει καλά ο ελληνικός αθλητισμός -και δη το ελληνικό ποδόσφαιρο- είναι αν ένας πατέρας μπορεί να πάρει τα παιδιά του και την οικογένειά του και να πηγαίνουν στο γήπεδο. Προφανώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί» είπε μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Όπως παρατήρησε ο κ. Κικίλιας «το ελληνικό ποδόσφαιρο διολισθαίνει και όλο και περισσότερο κόσμος το απαξιώνει και το αποστρέφεται».

«Δυστυχώς, εδώ που έχουμε φτάσει, με ημίμετρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να διορθωθεί μια κατάσταση που έχει πάρει στραβό δρόμο. Δεν έχει τη δυνατότητα ούτε τη δύναμη ένας υφυπουργός Αθλητισμού να σηκώσει το βάρος μόνος του και πρέπει να παρθούν πολιτικές αποφάσεις» είπε, για να συμπληρώσει πως η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να παρεμβαίνει στις τρεις εξουσίες και να τις διαπλέκει. «Προέκταση αυτού υπάρχει και στο ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται η κριτική της αντιπολίτευσης για να το δούμε αυτό. Είναι εμφανές δια γυμνού οφθαλμού και η κυβέρνηση δεν κάνει καμία προσπάθεια να το κρύψει» υποστήριξε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ