Β. Λεβέντης: Αναξιόπιστος ο Τσίπρας - Εμπόδισαν τον κόσμο να πάει στο χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - Karfitsa.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Αναξιόπιστος ο Τσίπρας – Εμπόδισαν τον κόσμο να πάει στο χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

«Βλέπω έναν πρωθυπουργό που τέσσερα χρόνια κόβει και μετά έρχεται να τα αποκαταστήσει. Εγώ αυτό το λέω τρελοκομείο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα ότι «ο πρωθυπουργός στο 80% της θητείας του είναι σφαγέας και στο 20% γαλαντόμος. Αυτά είναι γελοιότητες που θέτουν σε κίνδυνο τη χώρα».

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε πως ο πρωθυπουργός έχει χάσει την αξιοπιστία του καθώς «έλεγε ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι κακός φόρος και πρέπει να καταργηθεί, τώρα λέει να μειωθεί», ενώ υποστήριξε πως δεν ψήφισε για την περικοπή των συντάξεων, αφού ήταν αντίθετος και υπέρ άλλων λύσεων.

Σε ό,τι αφορά στη συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας είναι που πιστεύει ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι σωστή, όχι ο ελληνικός λαός», ενώ σχετικά με το χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κατήγγειλε ότι εμπόδισαν τον κόσμο να πάει σε αυτό.
Πηγή: liberal.gr
Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ