"Γαλάζια" ανησυχία από την ακύρωση της ΔΕΘ  - Karfitsa.gr
Karfitsomata

“Γαλάζια” ανησυχία από την ακύρωση της ΔΕΘ 

Νέο κύκλο αντιπαράθεσης άνοιξε στη Θεσσαλονίκη ή ακύρωση της φετινής διοργάνωσης της Διεθνούς Εκθέσεως που θα ήταν η 85η. Ενώ στην πλευρά της αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατανοητές οι αντιδράσεις, υπάρχει όμως μεγάλη ανησυχία και στις τάξεις “γαλάζιων” βουλευτών.

Δεν είναι λίγοι οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι όπου βρεθούν και όπου σταθούν και ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα, δεν διστάζουν να δηλώσουν την τεράστια ανησυχία τους για τις μεγάλες αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει αυτή η απόφαση για την πόλη.

Μπορεί να συντάσσονται με την κομματική γραμμή, που είναι πρώτα η υγεία των πολιτών και μετά το οικονομικό κομμάτι, αναγνωρίζουν όμως πως η πόλη θα βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Σχεδόν στο σύνολο τους οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ, έχουν αρχίσει πρωτοβουλίες για τη λήψη σειράς κυβερνητικών μέτρων, ενίσχυσης όσων πλήττονται από την ακύρωση της ΔΕΘ. Εδώ πρέπει να πούμε πως ανάλογες επιφυλάξεις υπάρχουν και για το άνοιγμα των σχολείων, αλλά για αυτό θα έχουμε πιο φρέσκια ενημέρωση.

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ