Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Λογικά θα επιστρέψει ο Φατσέας - Karfitsa.gr
Life Style

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Λογικά θα επιστρέψει ο Φατσέας

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο έδωσε συνέντευξη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος απάντησε για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” και τον ρόλο του Φατσέα.

«Το έχουμε κι αυτό, ότι μιμούμαστε ο ένας τον άλλον. Ξεκινάει κάποιος κάτι και μετά βγαίνουν κι άλλοι και λένε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Δεν έχουμε φρέσκιες ιδέες, κοιτάμε να μιμηθούμε την επιτυχημένη ιδέα του άλλου.

Το Καφέ της Χαράς αδικείται από αυτό το πράγμα γιατί εμείς το συζητάμε τα τελευταία εφτά, οχτώ χρόνια για να ξαναγίνει. Δηλαδή, πολύ πριν ξεκινήσει η μόδα των remake. Λογικά θα επιστρέψει ο Φατσέας. Κρατάω πάντα μια επιφύλαξη γιατί από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει όλες οι κουβέντες, δεν μπορώ να ξέρω μέχρι το τέλος τι θα γίνει.

Λογικά και αν και εφόσον γίνει, δεν αισθάνομαι ότι ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου, όχι με την έννοια ότι το υποτιμώ, καθόλου, απλώς έχω κάνει κι άλλα που μου αρέσουν εξίσου. Μπορεί να με χαρακτήρισε ως όνομα ο Φατσέας και να με φωνάζουν στο δρόμο Φατσέα, αλλά δεν με χαρακτήρισε ως επαγγελματία», είπε μεταξύ άλλων ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ