Γιατί με τον Νίκο Ταχιάο; - Karfitsa.gr
Άρθρα

Γιατί με τον Νίκο Ταχιάο;

Υπευθυνότητα σημαίνει να συναισθάνεται κανείς τις ευθύνες του και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του. Κι εγώ έχω μάθει, σε όλες τις φάσεις της ζωής μου, με ό,τι κι αν έχω ασχοληθεί, να λειτουργώ έτσι: υπεύθυνα.

Του ΝΙΚΟΥ ΖΕΪΜΠΕΚΗ

Επέλεξα να συστρατευτώ στο πλευρό του Νίκου Ταχιάου, με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όχι μόνο επειδή μιλάμε την ίδια γλώσσα και θέλουμε λύσεις στα βασικά προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά γιατί πιστεύω πολύ στους ανθρώπους που έχουν όραμα, που έχουν διάθεση και μεράκι να εργαστούν για το καλό του τόπου τους.

Τα πέντε χρόνια που κάθισα στα δημοτικά έδρανα του δήμου Θεσσαλονίκης, από τη θέση της αντιπολίτευσης, μου έμαθαν ότι ο δήμος δεν μπορεί να διοικηθεί με ατάκες και προχειρότητα. Χρειάζεται ανθρώπους που να ξυπνούν στις 6 το πρωί και που θα βρίσκονται στο δημαρχείο πριν από τους εργαζόμενους. Ανθρώπους που θα σβήνουν τελευταίοι το φως στο γραφείο τους και όλη την ημέρα θα έχουν ένα κύριο μέλημα: πώς θα βελτιώσουν τη ζωή των συμπολιτών τους.

Ο Νίκος Ταχιάος έχει υποσχεθεί -και το υποσχόμαστε όλοι όσοι θα κατέβουμε μαζί του στις εκλογές του Μαϊου- πως θα βάλουμε υψηλές προσδοκίες και υψηλούς στόχους. Σίγουρα θα ρίξουμε το βάρος στην καθαριότητα γιατί η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει την εικόνα που της αξίζει. Επίσης, θα δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και στη φροντίδα του δημόσιου χώρου.

Θα επιλέξουμε να γίνουν στην πόλη παρεμβάσεις που θα λειτουργήσουν ως νέα τοπόσημα και θα δημιουργήσουμε μια Θεσσαλονίκη που από τη μία θα μπορεί να φέρνει επισκέπτες και από την άλλη να κρατάει τον κόσμο της εδώ. Να φτιάξουμε όλοι μαζί μία Θεσσαλονίκη που αγαπάμε να ζούμε.

*Ο Νίκος Ζεϊμπέκης είναι δημοτικός σύμβουλος και θα είναι εκ νέου υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του Ν. Ταχιάου «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στο δήμο Θεσσαλονίκης;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ