Γιατί οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Γιατί οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ

Συνήθως θεωρείται καλό το να φωνάζουν οι γυναίκες στο κρεβάτι. Ο άντρας νιώθει πιο ικανοποιημένος, ενώ ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, ότι κάνει αυτό που πρέπει και το κάνει σωστά. Βέβαια, έρχονται τα αποτελέσματα κάποιων ερευνών να μας κάνουν να αναθεωρήσουμε.

Σύμφωνα με την έρευνα δύο σεξολόγων (των Πανεπιστημίων  του Leeds και του Central Lancashire), φαίνεται πως οι έντονες κραυγές των γυναικών  στο σεξ δεν είναι και τόσο επειδή περνάνε καλά. Περισσότερες είναι οι πιθανότητες να θέλουν να τελειώνει η διαδικασία πιο γρήγορα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, που πραγματοποίησαν οι δύο σεξολόγοι σε 71 γυναίκες, ηλικίας από 18 μέχρι 48 ετών, έδειξε ότι οι γυναίκες πράγματι φωνάζουν όταν έρχονται σε οργασμό, αλλά σε μικρότερο βαθμό και ένταση από ότι θα περιμέναμε. Το 66% ανέφερε πως φωνάζει για να φτάσει ο σύντροφος τους πιο γρήγορα σε οργασμό, ενώ το 87% για να τονώσει το ηθικό του συντρόφου τους.

Μάλιστα η έρευνα αναφέρει πως το ποσοστό που φωνάζει λόγω οργασμού, το κάνει κυρίως για τα προκαταρκτικά και όχι τόσο για το σεξ. Δεν μιλάμε για φυσιολογικό βογκητό που δείχνει την ικανοποίηση της γυναίκας και αποτελεί το «αλατοπίπερο» στο κρεβάτι.

Πάντως, οι γυναίκες έχουν τους καλύτερους οργασμούς στα προκαταρκτικά. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι με την γλώσσα και τα δάχτυλα, είναι απαραίτητο κάθε φορά που κάνετε σεξ. Με αυτόν τον τρόπο το βογκητό που θα ακούγεται να ανταποκρίνεται σε αυτά που πιστεύει ο σύντροφος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ