Γιατί ο άνδρας μετά τα 40 δεν έχει λίμπιντο; - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Γιατί ο άνδρας μετά τα 40 δεν έχει λίμπιντο;

Αν είστε άνδρας, κοντά στην ηλικία των 45-50 ετών και δεν έχετε διάθεση να κάνετε σεξ, ίσως να περνάτε «κλιμακτήριο», λένε οι επιστήμονες

Η ανδρόπαυση ή «ανδρική κλιμακτήριος» εμφανίζεται μετά τα 40 και περιλαμβάνει συμπτώματα, όπως απώλεια της λίμπιντο και της σεξουαλικής ικανότητας, νευρικότητα, κατάθλιψη, εξασθένιση της μνήμης, ανικανότητα συγκέντρωσης, κούραση, αϋπνία, εξάψεις και εφιδρώσεις. Τι μπορεί να κάνει ένας άνδρας ;

Ο έλεγχος της ανδρόπαυσης είναι ιδανικός για άνδρες που θέλουν να γνωρίζουν τα επίπεδα των ορμονών τους με σκοπό να σχεδιασθούν οι κατάλληλες εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις, αν είναι απαραίτητο, όπως μας ενημερώνει ο Χειρουργός Ουρολόγος Δρ. Στυλιανός Κοντός, μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών Ουρολόγων Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι αλλαγές στη σεξουαλική λειτουργία μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • στυτική δυσλειτουργία,
  • μειωμένη σεξουαλική επιθυμία,
  • λιγότερες αυθόρμητες στύσεις -όπως κατά τη διάρκεια του ύπνου

Η νέα τάση στην αντιμετώπιση και θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες με ανδρόπαυση και όχι μόνο, λέγεται «κρουστικά κύματα». Πρόκειται για μια θεραπεία που μπορεί να επιφέρει την πλήρη αποκατάσταση της στύσης χωρίς φάρμακα, χωρίς παρενέργειες, χωρίς πόνο.

Για πρώτη φορά, συνεχίζει ο Δρ. Κοντός έχουμε τη δυνατότητα να θεραπεύσουμε τη στυτική διαταραχή με τη χρήση κρουστικών κυμάτων χαμηλής έντασης, μία μέθοδο επιστημονικά τεκμηριωμένη που ενεργοποιεί μηχανισμούς νεοαγγείωσης στα σημεία που επενεργεί, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος. Τα κρουστικά κύματα οδηγούν στη δημιουργία νέων αγγειακών κλάδων στο πέος βελτιώνοντας σταδιακά τη στυτική δυσλειτουργία σε πιο μόνιμη βάση.

Πηγή: Iatropedia.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ