Γκρίνια στην ΝΔ Θεσσαλονίκης για την ΕΥΑΘ - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Γκρίνια στην ΝΔ Θεσσαλονίκης για την ΕΥΑΘ

Πριν από λίγο καιρό η διοίκηση του υπερταμείου επέλεξε για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΥΑΘ το Νάρκισσο Γεωργιάδη ως μια τεχνοκρατική επιλογή πλάι στον πρόεδρο Άρη Παπαδόπουλο.

Ο Νάσσος Γεωργιάδης διαθέτει πράγματι πλούσιο βιογραφικό (Ελληνική Υφαντουργία, WERNER International Inc., Folli Follie) διαθέτει ισχυρές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου όπως και με διεθνείς παράγοντες που άλλωστε ενθαρρύνουν έως και προωθούν σύγχρονους μάνατζερς στο τιμόνι των ΔΕΚΟ.

Ωστόσο, έντονη γκρίνια εκφράζουν στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης καθώς στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ έχει παραμείνει όλο το διοικητικό συμβούλιο το οποίο είχε τοποθετηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα τονίζουν ότι κάποια μέλη του δ.σ. της ΕΥΑΘ είναι και πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην λησμονούμε άλλωστε ότι και ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Άρης Παπαδόπουλος ήταν προσωπική επιλογή της διευθύνουσας συμβούλου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Ράνιας Αικατερινάρη και κόρης της πρώην βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Ασημίνας Ξηροτύρη.

Δυσαρέσκεια όμως εκφράζεται και από τους δημάρχους του Ν. Θεσσαλονίκης οι οποίοι επισημαίνουν ότι «όχι μόνο δεν μας βλέπουν αλλά δεν απαντούν ούτε στις τηλεφωνικές κλήσεις μας».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ