Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: Από το 1998 που απολύθηκα από το στρατό, δουλεύω ανελλιπώς, δεν έχω κάνει διακοπές - Karfitsa.gr
Life Style

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: Από το 1998 που απολύθηκα από το στρατό, δουλεύω ανελλιπώς, δεν έχω κάνει διακοπές

Είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν ασταμάτητα. Τόσο ασταμάτητα που ο ίδιος παραδέχεται σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν» πως έχει να κάνει διακοπές 20 χρόνια. Από τότε δηλαδή που απολύθηκε από τον στρατό.

Ο λόγος για τον αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος:

Πόσα χρόνια έχεις να πας διακοπές καλοκαίρι;

«Από το 1998 που απολύθηκα από το στρατό μέχρι σήμερα δουλεύω ανελλιπώς, όλα τα καλοκαίρια και όλους τους χειμώνες. Μέχρι τότε μπορεί να είχα πάει διακοπές, δεν το θυμάμαι».

Πόσες ώρες κοιμάσαι καθημερινά;

«Όσες πρέπει, όχι για ένα φυσιολογικό άνθρωπο, αλλά για τον οργανισμό μου, να προλάβω να κάνω αυτά που θέλω και να είμαι εντάξει. Δεν με έχει απασχολήσει το θέμα αν θα πρέπει να κοιμηθώ ή όχι. Δεν κοιμάμαι πολύ. Μετά την παράσταση, το ξημέρωμα, κάθομαι και γράφω μέχρι το πρωί, ετοιμάζω καινούρια πράγματα και μου αρέσει τόσο πολύ, που δεν σκέφτομαι τον ύπνο. Είναι φορές που δεν κοιμάμαι καθόλου μέσα στη μέρα.»

Σου έχει συμβεί να μην έχεις κοιμηθεί για μέρες;

«Ναι, μου έχει συμβεί να μην έχω κοιμηθεί 2,5 μέρες συνεχόμενες. Τις ημέρες που πάω για πρεμιέρα, την τελευταία εβδομάδα, μένω στο θέατρο, δεν θέλω να φύγω για να μη χάσω χρόνο, αλλά κοιμάμαι ελάχιστες ώρες. Μπορεί να κάνω να κοιμηθώ 3 μέρες σερί. Η ερώτηση που μου κάνουν συνέχεια είναι: «πες μας τι πίνεις;». Τους απαντώ ότι: «Πίνουν τόσοι άλλοι, που και να ήθελα δεν υπάρχει, οπότε τίποτα». Αυτό που… πίνω είναι η αγάπη του κόσμου, η λατρεία που μου έχουν. Με την ομάδα μου κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν έχω θαυμαστές, έχω οπαδούς και θέλω να συνεχίσω να τους έχω. Δεν το κάνει άλλος αυτό το είδος.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ