Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: Ήμουν ο πρώτος που γδύθηκα σε περιοδικό - Karfitsa.gr
Life Style

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: Ήμουν ο πρώτος που γδύθηκα σε περιοδικό

Στην καλοκαιρινή εκπομπή “Splash” μίλησε για τους γάμους του, την πέραση που είχε στο γυναικείο φύλο, αλλά και την ημίγυμνη φωτογράφιση που είχε κάνει στο Playboy, ο Γιώργος Γερολυμάτος.

«Είχα πέραση στο γυναικείο φύλο, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ σαν όπλο αυτό, ούτε πίστευα ότι ήμουν ο ωραιότερος άντρας. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη ότι ήμουν γλυκός, αλλά δεν πίστεψα ότι ήμουν ο ωραιότερος άντρας».

Σχετικά με τη φωτογράφιση που έκανε στο παρελθόν, ο ίδιος ανέφερε: «Ήταν ημίγυμνη φωτογράφιση. Στα απόκρυφα σημεία είχα μια σκιά. Δεν είχε γίνει στην Ελλάδα ποτέ. Ήταν μια φωτογράφιση πολύ αισθησιακή, πολύ ωραία. Την είχε κάνει τότε ο Ντίνος Διαμαντόπουλος. Ήμουν ο πρώτος που γδύθηκα σε περιοδικό.

Υπήρχε μια μικρή ομάδα, οι οποίοι το είδαν στραβά. Και λεφτά πήρα καλά και μου έκανε πάρα πολύ καλό στην καριέρα μου και συζητήθηκα ευμενώς περισσότερο. Μου έκανε καλό στην καριέρα μου. Στο μαγαζί γινόταν χαμός για ένα διάστημα. Έτυχε να μου ζητήσει και άντρας να του υπογράψω το Playboy. Βεβαίως και δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άντρα».

«Δυστυχώς έχω υπάρξει και με επώνυμη και με μη επώνυμες που χρειάστηκε να κάνουν άμβλωση. Δυστυχώς ναι, η άμβλωση δεν είναι ωραίο πράγμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ