Γ. Γεραπετρίτης: Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Γ. Γεραπετρίτης: Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία

Η κυβέρνηση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο αύξησης της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας, ξεκαθάρισε το πρωί της Δευτέρας, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο υπουργός Επικρατείας απάντησε σε σχέση με τις φήμες ότι θα αυξανόταν η στρατιωτική θητεία. Με δηλώσεις του έβαλε τέλος σε όσα σενάρια είχαν ακουστεί, επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανατραπεί το υφιστάμενο καθεστώς».

Σε δηλώσεις του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ραντάρ» του Alpha 98.9, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «η κυβέρνηση λειτουργεί με βάση τα πραγματικά δεδομένα. Γι’ αυτό το ζήτημα δεν έχει υπάρξει κάποια μελέτη και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ανησυχίας».

Το ζήτημα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας είχε ανακινηθεί στα τέλη Ιουλίου, όταν είχε διαρρεύσει ένας διάλογος που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με δημοσιογράφους.

Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, ο κ. Παναγιωτόπουλος διεμήνυσε ότι «προγραμματικά για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν υφίσταται ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ