Γ. Καραγκιαούρης: Η Θεσσαλονίκη μας αλλιώς! - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Γ. Καραγκιαούρης: Η Θεσσαλονίκη μας αλλιώς!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ*

  • Στόχος μας, μια πόλη καθαρή, χωρίς σκουπίδια στους δρόμους, χωρίς υπερχειλισμένους κάδους, χωρίς φρεάτια βουλωμένα που θα μεταμορφώνουν τους δρόμους σε λίμνες καθιστώντας τους απροσπέλαστους.
  • Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Θεσσαλονίκης πρέπει να αντιμετωπιστεί με τρόπο ριζικό. Παρεμβάσεις, κανόνες, ρυθμίσεις με στόχο μία πόλη προσπελάσιμη, επισκέψιμη και λειτουργική.
  • Ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής, σχεδιασμός έργων μικρότερης κλίμακας. Έμφαση στον αστικό σχεδιασμό και στις αναπλάσεις. Στόχος μας η Θεσσαλονίκη να ετοιμαστεί για μία νέα ιστορική περίοδο
  • Στόχος η Θεσσαλονίκη να γίνει κέντρο πολιτισμού, τόπος φιλοξενίας μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων ευρύτερου ενδιαφέροντος. Προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς, ανάδειξη και αξιοποίηση της Ιστορίας. Αθλητισμός – η πόλη δίπλα στους συλλόγους της, δίπλα στον πολίτη που αθλείται με υποδομές, γήπεδα, στάδια, αθλητικές εκδηλώσεις.
  • Στόχος μας μία πόλη εύρωστη οικονομικά, με δυνατότητες, που θα μπορεί να υποστηρίξει τους αδύναμούς, που θα μπορεί να σχεδιάσει το μέλλον της αλλά και να εξασφαλίσει υψηλά εισοδήματα για τους πολίτες της

* Ο Γιώργος Καραγκιαούρης είναι σύμβουλος διαχείρισης ακινήτων, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ