Γ. Καραγκιαούρης: «Κανείς δεν σκόνταψε ξαπλωμένος» - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Γ. Καραγκιαούρης: «Κανείς δεν σκόνταψε ξαπλωμένος»

Είναι μια έκφραση που πάντα χρησιμοποιούσε ο πατέρας μου για να μου δώσει κίνητρο να παλέψω για τη ζωή μου και για τα όνειρα μου. Με αυτή την φράση οδηγό, έφτασα να κάνω ένα όνειρό μου πραγματικότητα, το να καταφέρω στην ηλικία των 33 και μετά από προσωπικό μόχθο και κόπο να διατηρώ στην αγορά του real estate ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία του δήμου Θεσσαλονίκης, και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχω θέσει ως άνθρωπος, ως επαγγελματίας και κυρίως ως πολίτης.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ*

Έχοντας οδηγό μου αυτό, αποφάσισα να θέσω και υποψηφιότητα με την παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη». Είδα ανθρώπους με όραμα και όρεξη να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας. Ανθρώπους που δεν μένουν μόνο στα «θα», αλλά που μιλάνε με πράξεις και έργα, κάτι που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος απλά παρατηρώντας τις δράσεις της παράταξης μας.

Όντας επαγγελματίας του real estate, όπως προανέφερα, έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπος με τα ουσιαστικά προβλήματα της πόλης μας. Με την ομάδα των ανθρώπων που απαρτίζουν  την παράταξη μας, δουλεύουμε όλοι μαζί στο να βρούμε λύσεις, λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητα όλων των πολιτών πιο εύκολη και ευχάριστη.

Αγαπάμε τη Θεσσαλονίκη μας και θέλουμε να την κάνουμε πρότυπο. Δεν φοβόμαστε να δουλέψουμε για το πετύχουμε αυτό, άλλωστε όπως όλοι ξέρουμε το μέλι δεν φτιάχνεται από τους κηφήνες.

* Ο Γιώργος Καραγκιαούρης είναι σύμβουλος διαχείρισης ακινήτων, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ