Γ. Κατρούγκαλος: Παραξενεύτηκα γιατί σπεύδουμε να πάμε στη Χάγη για την ΑΟΖ με την Αλβανία - Karfitsa.gr
Πολιτική

Γ. Κατρούγκαλος: Παραξενεύτηκα γιατί σπεύδουμε να πάμε στη Χάγη για την ΑΟΖ με την Αλβανία

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα άσκησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

“Έχουμε πολλές φορές πει ότι το Δικαστήριο της Χάγης είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για την επίλυση μιας διαφοράς που δεν μπορεί να λυθεί στη φάση της διαπραγμάτευσης” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. “Παραξενεύτηκα γιατί σπεύδουμε να πάμε στη Χάγη για την διαπραγμάτευση της ΑΟΖ με την Αλβανία, η οποία είχε φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση” πρόσθεσε.

“Περιμένω, έχω ζητήσει ενημέρωση από τον κ. Δένδια, να μου πει γιατί ενώ ήμασταν τόσο κοντά, αποφασίσαμε να πάμε στη Χάγη. Επαναλαμβάνω, δεν είναι τρόπος μη αποδεκτός, αλλά όταν δεν μπορούμε να τα βρούμε” σημείωσε.

“Το πρόβλημα με την Τουρκία είναι διαφορετικό και φαίνεται τις τελευταίες ημέρες. Είναι ότι όσο δεν βρίσκει σαφής κόκκινες γραμμές συνεχίζει να προκαλεί και να επεκτείνεται ακόμα και σε τομείς που θεωρούσαμε αδιανόητους πριν από το καλοκαίρι” τόνισε για την τουρκική προκλητικότητα. “Ποτέ εμείς, η Αριστερά δεν ήταν υπέρ της στρατιωτικοποίησης της κρίσης με την Τουρκία. Μόνο ο διάλογος και το δικαστήριο της Χάγης δίνει λύσεις” ανέφερε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ