Γ.Κατσιαντώνης: Τι είπε για την ένταξή του στη ΝΔ - Karfitsa.gr
Πολιτική

Γ.Κατσιαντώνης: Τι είπε για την ένταξή του στη ΝΔ

Για την ένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο βουλευτής Λάρισας, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρώην κόμμα του, την Ένωση Κεντρώων

«Ανέκαθεν ανήκω στο προοδευτικό μεταρρυθμιστικό κέντρο, έχω και το φιλελεύθερο μέσα μου γιατί προέρχομαι από τις ΗΠΑ» ανέφερε και εν συνεχεία αποκάλυψε πως προέκυψε η ένταξή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Πριν από λίγες μέρες έγινε μια κουβέντα μεταξύ μας, είναι ένας απλός άνθρωπος και έτσι αποφάσισα να ενταχθώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Λάρισας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Η ένταξή μου έγινε έμμεσα από κάποιους ανθρώπους που με προσέγγισαν από τη ΝΔ και μετά συναντήθηκα με τον κ. Μητσοτάκη» πρόσθεσε. Απαντώντας στο γιατί δεν εντάχθηκε στο Κίνημα Αλλαγής ή στο Ποτάμι ο κ. Κατσιαντώνης είπε πως « ο κ. Μητσοτάκης έχει απευθύνει ένα κάλεσμα συσπείρωσης στις κεντρώες δυνάμεις γύρω από τη ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει τάξει λαγούς με πετραχήλια».

«Προέρχομαι από μια κωμόπολη της Λάρισας, κυκλοφορώ έξω, δεν κυκλοφορώ στο Κολωνάκι. Όλοι μου λένε ότι αυτή η κυβέρνηση μας έχει γονατίσει οικονομικά» επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ.

Τέλος σχολιάζοντας το πρώην κόμμα του είπε πως «οι σχέσεις μου με την Ένωση Κεντρώων έχουν κλείσει, αυτή η σελίδα έκλεισε. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και εκτιμώ ότι θα είναι και στην επόμενη Βουλή».

Σχολιάστε


 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ