Γ. Κομνηνός: Ονειρεύομαι μία Ελλάδα που θα αγκαλιάσει τον Έλληνα - Karfitsa.gr
Άρθρα Εκλογές 2019

Γ. Κομνηνός: Ονειρεύομαι μία Ελλάδα που θα αγκαλιάσει τον Έλληνα

Ονομάζομαι Γιώργος Κομνηνός και γεννήθηκα στις 31 Ιουλίου 1974 στο Ερλάνγκεν της τότε Δυτικής Γερμανίας από γονείς τότε ξενιτεμένους. Στην ηλικία των 3 ετών επιστρέψαμε στην πατρίδα και συγκεκριμένα στην περιοχή Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Tα χόμπι που είναι οι παραδοσιακοί χοροί και η παράδοση. Η Παράδοση είναι η μνήμη του παρελθόντος, οδηγός του παρόντος και ελπίδα του μέλλοντος. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις υπηρετώντας στις ειδικές δυνάμεις. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και συγκεκριμένα ασχολούμαι με τον χώρο του επίπλου σαν συνεχιστής οικογενειακής επιχείρησης μετατρέποντας την στην πάροδο των 25 ετών σε Ο.Ε.

Επέλεξα να μπω στην πολιτική και σε ένα κόμμα που πιστεύει σε τρία ιδανικά. Την πατρίδα την ορθοδοξία και την οικογένεια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Ασχολούμαι με τα κοινά μέσα από το Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του σχολείου των παιδιών μου, αλλά και με την Ένωση Γονέων του Δήμου Κορδελιού-Εύοσμου Αριστοτέλης όπου είμαι αντιπρόεδρος. Τα τελευταία 16 χρόνια τις ζωής μου σαν οικογενειάρχης κατοικώ στον Εύοσμο έχοντας μια γυναίκα με πολλή υπομονή και δυο υπέροχα παιδιά, με τα οποία προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μου έκανε την εξαιρετική τιμή να με ορίσει υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές στην περιοχή της Α’ Θεσσαλονίκης. Η απόφαση να ασχοληθώ με την πολιτική, ήρθε μέσα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και από το ότι θέλω να μεγαλώσουν και να παραμείνουν τα παιδιά μου στην Ελλάδα. Με πείσμα και αποφασιστικότητα και με κριτήριο την αγάπη μου για την Πατρίδα.

Ονειρεύομαι μία Ελλάδα που θα αγκαλιάσει τον Έλληνα κι όχι να τρέχει στον ΟΑΕΔ μήπως και μπει σε κάποιο 6μηνο πρόγραμμα, προκειμένου να συντηρήσει την οικογένειά του. Θέλω μία Ελλάδα που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, να μην αυξάνονται τα ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονιών. Οραματίζομαι μία Ελλάδα που ο αγρότης δε θα βασανίζεται και τον επιχειρηματία να μη βάλει λουκέτο στους κόπους που έκανε τόσα χρόνια. Οι Έλληνες έχουν περάσει πολλά. Η Ελληνική Λύση είναι ένα νέο κόμμα, που θέλει να βοηθήσει τον λαό κι όχι να του τα αρπάξει.

Εγώ σαν Γιώργος, ως συμπολίτης κι όχι ως υποψήφιος, πονάω αυτή τη χώρα, μεγάλωσα κι εγώ εδώ και πέρασα κρίση και πίκρα. Θέλω πραγματικά να κάνω μία αλλαγή γι’ αυτήν τη χώρα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ