Γ. Μπουτάρης: Πιστεύω ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου θα συνεχίσει το έργο που ξεκινήσαμε (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Γ. Μπουτάρης: Πιστεύω ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου θα συνεχίσει το έργο που ξεκινήσαμε (ΦΩΤΟ)

«Είχαμε μια εθιμοτυπική συνάντηση με την κ. Νοτοπούλου ως υποψήφια δήμαρχος της πόλης. Της είπα σε ποια πράγματα έχουμε προχωρήσει και ποια είναι σε εκκρεμότητα» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μετά την συνάντηση που είχε στο γραφείο του με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Πιστεύω ότι έχουμε κοινές αντιλήψεις για πολλά πράγματα. Της εύχομαι φυσικά καλή επιτυχία και η καλή επιτυχία δεν είναι μόνο μια καλή θέση, είναι κάτι παραπάνω. Η πορεία της κ. Νοτοπούλου σε όλη τη διάρκεια που ήταν στο υπουργείο ήταν πολύ επωφελής για τον δήμο Θεσσαλονίκης και αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί. Από κει και πέρα, αν καταφέρει κι εκλεγεί δήμαρχος που της το εύχομαι, πιστεύω ότι θα προχωρήσει πολύ το έργο που εμείς ξεκινήσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Οι δυο τους συζήτησαν για έργα της πόλης, όπως την παράκτια συγκοινωνία, την πλατεία Διοικητηρίου, τις φοιτητικές εστίες κ.α

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μπουτάρης αρνήθηκε το γεγονός ότι έχει εκφράσει την στήριξή του και σε άλλους υποψήφιους δημάρχους. «Δεν δήλωσα την στήριξή μου σε κανέναν άλλον εκτός από τα παιδιά της Πρωτοβουλίας με τους οποίους έχω ένα συναισθηματικό δεσμό και θα του βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο προκειμένου να είναι κοντά στην επόμενη διοίκηση διότι μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι η ομάδα αυτή μπορεί να χτυπήσει τον δήμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί μια ευγενική δήλωση που έκανα σε όλους όσους με επισκέφθηκαν είναι στήριξη. Είναι μια ευγενική λέξη για τον αγώνα, που κάνει ο καθένας», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά της η κ. Νοτοπουλου υπογράμμισε πως «είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον δήμαρχο της πόλης Γ.Μπουταρη. Όλο το προηγούμενο διάστημα συνεργαστήκαμε στενά. Η συζήτηση ήταν και μια βαθιά πολιτική συζήτηση. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη. Έδωσε μια μάχη. Απάλλαξε την πόλη από το σκοτάδι και σε όλη αυτήν την προσπάθεια από τις θέσεις που ήμασταν βάλαμε πλάτη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας Δήμος που είναι οικονομικά υγιής και θεωρώ ότι θα είμαστε μαζί στην προσπάθεια να μην επανέλθουν στη διοίκηση άνθρωποι που θέλουν τα συμφέροντα, να κάνουν πάρτι», είπε η υποψήφια δήμαρχος ρίχνοντας τα… βέλη στους αντιπάλους της. «Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με τον Γιάννη Μπουτάρη και σ’ αυτό δουλέψαμε το προηγούμενο διάστημα η Θεσσαλονίκη να γίνει πραγματικά κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτό σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει μητροπολιτικό χαρακτήρα. Τόσο στις συγκοινωνίες, στη διαχείριση των απορριμμάτων και στο νερό που είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης περιόδου. Ο Γ.Μπουταρης είναι αυτονόητο πως θα πρέπει να είναι αρωγός στην επόμενη διοίκηση του δήμου. Οι άνθρωποι του το ίδιο. Οι άνθρωποι που προχώρησαν αυτή την πόλη μπροστά. Η μάχη που δόθηκε ήταν για να ανακτήσει η Θεσσαλονίκη τον πολύ-πολιτισμικό της χαρακτήρα. Που έχει να κάνει όχι μόνο με τον τουρισμό και την εξωστρέφεια αλλά και με μια αποκατάσταση της ιστορικής μνήμης και ιστορικής αλήθειας», είπε η κ Νοτοπουλου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η υποψήφια με τον συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου, Γιούλη Ρανέλλα.

 

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στο δήμο Θεσσαλονίκης;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ