Γ. Σκόδρας: Υπομονή ως τον Ιούνιο για κάλυψη του συνόλου του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Γ. Σκόδρας: Υπομονή ως τον Ιούνιο για κάλυψη του συνόλου του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ

Αισιόδοξος πως το προσωρινό «φρένο» που έβαλε το Ελεγκτικό Συνέδριο στην υπογραφή της σύμβασης με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ώστε να ξεκινήσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων τους στην υπεραστική περιοχή του νομού το συντομότερο δυνατό, θα «λυθεί», εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας μιλώντας στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους».

«Αισιοδοξούμε ότι μετά την αποστολή των διευκρινίσεων που ζητήθηκαν θα κινηθεί γρήγορα το Ελεγκτικό Συνέδριο και δεν θα έχουμε μεγάλες καθυστερήσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκόδρας. «Θεωρούμε πως η προσπάθεια που έχει γίνει είναι εντός των ορίων που ο νόμος δίνει και είναι προς το δημόσιο συμφέρον» τόνισε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η κατάσταση στις συγκοινωνίες της πόλης είναι δύσκολη, καθώς ο αριθμός των 300 λεωφορείων που ετέθη ως στόχος από την νέα διοίκηση να κυκλοφορούν καθημερινά δεν μπορεί να διατηρηθεί λόγω του «γερασμένου» στόλου.  «Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κυρίως από ρηγματώσεις στα σασί των λεωφορείων. Είναι δύσκολα και παλεύουμε όλοι: διοίκηση και εργαζόμενοι» είπε ο κ. Σκόδρας.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ αναφέρθηκε στα λεωφορεία που θα μισθωθούν έκτος εκείνων του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης εκτιμώντας ότι μετά το Πάσχα θα αρχίσουν να εντάσσονται στο πρόγραμμα του Οργανισμού και στα τέλη Ιουνίου θα καλύπτεται το σύνολο του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ.

Μιλώντας για την επόμενη μέρα ο κ. Σκόδρας είπε πως θα υιοθετηθεί η «έξυπνη» κάρτα και πολύ σύντομα θα υπάρξει σύστημα εισροών- εκροών, με την 3η Μαρτίου να είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους ενδιαφερόμενους.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ