Γ. Χατζίκος: Η παιδεία θεμέλιος λίθος μιας σύγχρονης κοινωνίας - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Παραπολιτικά

Γ. Χατζίκος: Η παιδεία θεμέλιος λίθος μιας σύγχρονης κοινωνίας

Χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ για την παιδεία. Την παρουσίαση έκανε η τομεάρχης παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, η οποία αναφέρθηκε στη δημιουργία ενός σύγχρονου δημόσιου σχολείου και στην ποιοτική και αποτελεσματική εκπαίδευση με συνεχή αξιολόγηση του εκπαιδευτικού συστήματος. Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη για ασφαλές σχολικό περιβάλλον και την ενίσχυση του κοινωνικού χαρακτήρα του εκπαιδευτικού συστήματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Στελέχη της ΝΔ, βουλευτές, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν το παρόν, τονίζοντας τις μεγάλες αλλαγές που θα φέρει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χαρτζίκος με το συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» σε δηλώσεις του ανέφερε: «Χρειάζονται μεγάλες τομές στην παιδεία προκειμένου το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα να είναι εφάμιλλο των ευρωπαϊκών. Η παιδεία είναι θεμέλιος λίθος της κοινωνίας, με αποτέλεσμα η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της να είναι αναγκαία για το μέλλον των παιδιών μας».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ