Δέκα διασώστες και δύο ασθενοφόρα στην Κασσάνδρα - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Δέκα διασώστες και δύο ασθενοφόρα στην Κασσάνδρα

Με δέκα διασώστες και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ θωρακίζεται η Κασσάνδρα κατά τους θερινούς μήνες ως και τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, μετά από ενέργειες της δημάρχουν, Αναστασίας Χαλκιά δόθηκε λύση στα ζητήματα διαμονής και σίτισης των πληρωμάτων που θα τοποθετήσει το ΕΚΑΒ στην περιοχή.

Για τον σκοπό αυτό, η κ. Χαλκιά ήρθε σε επαφή με τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη, τον Τ.Ο.Χ και ξενοδόχους της Κασσάνδρας, ενώ υποδέχθηκε και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου στο δημαρχείο.

Συνεπώς, σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα δέκα νέα μέλη του ΕΚΑΒ, σε συνεργασία με το υπάρχον προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας και την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Κασσάνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων, πνιγμών και πάσης φύσεων έκτακτες ανάγκες υγείας που ενδέχεται να προκύψουν το καλοκαίρι, περίοδος κατά την οποία ο πληθυσμός στην Κασσάνδρα εκατονταπλασιάζεται.

«Με όλες τις βάρδιες καλυμμένες και δεύτερο ασθενοφόρο με έδρα τη Χανιώτη» προσθέτει ο δήμος.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου ευχαρίστησε τη δήμαρχο Κασσάνδρας για τις ταχύτατες και αποτελεσματικές της ενέργειες να δώσει άμεση και οριστική λύση στο ζήτημα, ενώ από την πλευρά της η κ. Χαλκιά ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη, καθώς «η σίτιση των πληρωμάτων καλύπτεται από δαπάνες του Επιμελητηρίου, τον Τ.Ο.Χ και όλους τους ξενοδόχους που πρόθυμα της απάντησαν θετικά στο αίτημά της για παροχή δωρεάν φιλοξενίας, προς όφελος της Κασσάνδρας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ