Δήμαρχος Ξάνθης: «Όλη η Θράκη είναι ενωμένη, θα φτάσουμε έξω από την Βουλή» - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Δήμαρχος Ξάνθης: «Όλη η Θράκη είναι ενωμένη, θα φτάσουμε έξω από την Βουλή»

Ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσελέπης, πήρε θέση για την εισήγηση της ΕΑΑ και στις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Arena FM 89.4:

Για την απόφαση της ΕΕΑ και για τους σκοπούς της: «Εγώ δεν θα μπω σε ονόματα. Όσοι πιστεύουν ότι την Ελλάδα μπορούν να την χωρίσουνε σε δυο μέρη, είναι γελασμένοι. Μην παίζουν με εμάς τους Θρακιώτες. Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί και θα εκπλαγούν. Θα φτάσουμε έξω από την Βουλή. Πρέπει να ντρέπονται, αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις.

Προφανώς είναι όλοι φορτισμένοι. Όλη η Θράκη είναι ενωμένη. Ζητάμε το δίκιο μας με την φωνή μας. Επενδύουμε σε αυτό το χώρο χρόνια, η ομάδα μας είναι όνειρο που πρέπει να το διατηρήσουμε. Η Ξάνθη μάλλον δεν τους βολεύει. Ας είναι προσεκτικοί αυτοί που τα βάζουν με τις ομάδες μας».

Για τις επόμενες κινήσεις από τον χώρο της Ξάνθης: «Ότι μας πει η διοίκηση της Ξάνθης, θα το κάνουμε. Αν όμως πάνε τα πράγματα με την μεθόδευση που πάνε τώρα θα βρούνε…τοίχο από εδώ. Δεν θέλουμε χαρές, είμαστε περήφανοι εδώ στην Βόρεια Ελλάδα. Δεν θέλουμε αδικία και ανομία. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να χαλάει τα όνειρα των παιδιών της Θράκης. Ποιοι είναι αυτοί; Για αυτό είμαστε όλοι θυμωμένοι.

Δεν τους βολεύει να σηκώνουμε κεφάλι αλλά κάνουν λάθος. Αν θέλουνε να γίνουμε Ουγκάντα δεν θα τους περάσει. Πέρασαν αυτά τα χρόνια. Θα είμαι εγώ παντού, όπου χρειαστεί».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ