Δήμητρα Βουλγαρίδου: Η έλλειψη ασφάλειας κάνει τη Θεσσαλονίκη αφιλόξενη για τους κατοίκους της - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Συνεντεύξεις

Δήμητρα Βουλγαρίδου: Η έλλειψη ασφάλειας κάνει τη Θεσσαλονίκη αφιλόξενη για τους κατοίκους της

Η Δήμητρα Βουλγαρίδου κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα «Ναι στη Θεσσαλονίκη». Η κ.Βουλγαρίδου μίλησε στην Karfitsa για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, αλλά και το όνειρο της να δει τη Θεσσαλονίκη ισάξια με μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Βαρκελώνη.

Η Θεσσαλονίκη είναι φιλόξενη για τους κατοίκους της;

Θα μιλήσω ως μητέρα αυτή τη φορά, για εμάς τις μητέρες η έλλειψη ασφαλείας στο κέντρο της πόλης αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μας, κάτι που κάνει την πόλη μη φιλόξενη για τους κατοίκους της. Απλό παράδειγμα, ο μικρός μου γιος τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε έσπασε το χέρι του στο πεζοδρόμιο της Παύλου Μελά. Αυτές τις καταστάσεις που είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη που έζησα δεν τιμούν την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μας.

Σε ποιον τομέα θα ρίξετε το βάρος σας σε ενδεχόμενη εκλογή σας;

Η λίστα των προβλημάτων είναι τεράστια από τα μικρά έως τα πολύ μεγάλα. Όπως έχω ξαναπεί πάντα είχα αγάπη στον τουρισμό, είχα ζήσει στο παρελθόν πολλά χρόνια σε έναν παγκόσμιο προορισμό, την Μύκονο. Έτσι την επόμενη κιόλας μέρα θα δώσω όλη μου την προσοχή σε θέματα που εμποδίζουν την αύξηση του τουρισμού, κυρίως την ποιοτική, θέματα όπως η καθαριότητα και η ασφάλεια. Όνειρο μου να δω την Θεσσαλονίκη ισάξια με την Βαρκελώνη. Όλοι οι πολίτες της Νύφης του Θερμαϊκού  αξίζουμε τουλάχιστον τα αυτονόητα των άλλων ευρωπαϊκών πόλεων.

Πείτε μου σε πέντε λέξεις πως θα θέλατε τη Θεσσαλονίκη;

Είναι πολλές οι λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό θα επέλεγα όμως καθαρή, σύγχρονη, περιποιημένη, φιλική και λειτουργική.

Τι θεωρείτε ότι λείπει από τη Θεσσαλονίκη;

Προσωπικά εμένα μου λείπει η ποιότητα ζωής. Θα ήθελα τα πρωινά που μπαίνω στο λεωφορείο να μην νοιώθω σαν παστή σαρδέλα, να πηγαίνω το παιδί μου για παιχνίδι σε ασφαλείς παιδικές χαρές, να βγάζω τον σκύλο μου βόλτα σε πάρκα φιλικά στους τετράποδους φίλους μας, όταν περπατάω στα πεζοδρόμιο να μην βρίσκω μπροστά μου εμπόδια από σκουπίδια και παρκαρισμένα οχήματα που ο καθένας αφήνει όπου θέλει ανενόχλητος! Να μπορώ να ενημερώνομαι για τα δρώμενα  του Δήμου μου μέσω Ίντερνετ και να συμμετέχω με ευκολία σε εθελοντικές πράξεις. Πράγματα απλά που το μόνο που λείπει είναι σωστή οργάνωση και απλό ενδιαφέρον για την καθημερινότητα μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ