Δήμος Δέλτα: Νέος αγωγός υδρευσης στη Νεα Μαγνήσια - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δήμος Δέλτα: Νέος αγωγός υδρευσης στη Νεα Μαγνήσια

Με μια σειρά εργασιών που άρχισαν μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αντικατασταθεί ο αγωγός αμίαντου της κοινότητας Μαγνησίας και του οικισμού Γαλλικού.

Λόγω των εργασιών θα σημειωθεί διακοπή νερού από σήμερα τα ξημερώματα στις 2:00 και θα ολοκληρωθούν στις 18:00 την Κυριακή θα αντικατασταθεί ο αγωγός αμίαντου τηις κοινότητας Μαγνησίας και του οικισμού Γαλλικού.

Η ταλαιπωρία που θα υποστούν οι κάτοικοι της περιοχής θα είναι η τελευταία καθώς θα με την τοποθέτηση του αγωγού πολυαιθυλενίου θα υπάρχει διαρκής και καλής πίεσης υδροδότηση στα σπίτια και στις επιχειρήσεις της περιοχής. ς.

Ο δημαρχος Δέλτα Γιαννης Ιωαννιδης και η διοίκηση της ΔΕΥΑΔΔ αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στην αντικατάσταση του αγωγού ώστε να απαλλάξουν τους κατοίκους από το χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν τα τελευταία τρία χρόνια.

Δημοτική αρχή και διοίκηση της ΔΕΥΑΔΔ ζητούν την κατανόηση των πολιτών και των επιχειρηματιών για την διακοπή της υδροδότηση”

Σε ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΔΔ αναφέρει:

Η Δ. Ε. Υ. Α. Δ. Δ μετά την παρέμβαση των συνεργείων της, έχει ολοκληρώσει την αντικατάσταση μεγαλου τμήματος του προβληματικου κεντρικού αγωγού ύδρευσης (αμιάντου) της Νεας Μαγνησίας με σύγχρονο αγωγό πολυαιθυλενίου, και θα προβεί σε διακοπή της υδροδότησης, αύριο 23/02/2020 από τις 3:00 π.μ (ξημερώματα Κυριακής ) εως τις 18.00 μ.μ της ίδιας μέρας, στην Δημοτική Κοινότητα Μαγνησίας και στον Οικισμό Γαλλικού για την σύνδεση-λειτουργία του νέου αγωγού.

Ζητουμε την κατανόησή σας.

Για το Δ. Σ

Ο Πρόεδρος της Δ. Ε. Υ. Α. Δ. Δ

Σπύρος Σταματακης

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ