Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Ασφαλτόστρωση σε 85 δρόμους μέσα σε 16 μήνες - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Ασφαλτόστρωση σε 85 δρόμους μέσα σε 16 μήνες

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου προχωρά τις παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης. Mε την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, πραγματοποιήθηκε σε διάστημα 16 μηνών η αποκατάσταση του οδοστρώματος σε 85 δρόμους του Δήμου, συνολικής επιφάνειας 76.335 τ.μ., «οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου το μη επαρκώς συντηρημένο οδικό δίκτυο και σε πολλές περιπτώσεις ιδιαιτέρως καταπονημένο από εργασίες διαφόρων οργανισμών, να καταστεί ασφαλές για οδηγούς και πεζούς, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών και την εικόνα του αστικού τοπίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, τόνισε πώς: «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την εικόνα του οδικού δικτύου και στις δύο ενότητες του Δήμου μας. Τα έργα που βελτιώνουν την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών μας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς και η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, παρεμβαίνοντας σε όσο  περισσότερα σημεία για να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε γειτονιά».

Από την πλευρά του ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για τα έργα, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, πρόσθεσε ότι: «Οι ανάγκες είναι πολλές και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Επιδίωξη μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε πιθανή χρηματοδότηση για να δημιουργήσουμε υποδομές και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα καλύτερο περιβάλλον για να ζουν».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ