Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Χρήστος Παππάς δήλωσε αθώος - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Χρήστος Παππάς δήλωσε αθώος

Συνεχίζονται οι καταθέσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής και αυτή τη φορά στο εδώλιο έκατσε ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος υπήρξε και το δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο κ. Παππάς δήλωσε αθώος και αρνήθηκε τον ρόλο του υπαρχηγού και του καθοδηγητή της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια ανέφερε πως είχε αποστείλει εγκύκλιο προς όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής στην οποία όπως είπε «ανάφερα τη γραμμή μας για να προλάβω τυχόν καταστάσεις φίλων και οπαδών της Χρυσής Αυγή που μπορεί να μας δημιουργούσαν προβλήματα», καθώς «ως πολιτική μόδα την πλησίαζαν πολλά πρόσωπα και δεν υπήρχε οργανωμένη δομή».

Ακολουθεί ένας χαρακτηριστικός διάλογος μεταξύ του προεδρείου και του κατηγορουμένου:

Κατηγορούμενος: Είναι προσωπικές φωτογραφίες πριν από 40 χρόνια, είναι προσωπικά δεδομένα, Δυστυχώς δεν τις είχα διαγράψει…

Πρόεδρος: Υπάρχουν και φωτογραφίες από το 2009 όπου είστε στον τάφο του Μουσολίνι…

Κατηγορούμενος : τον χαιρετισμό αυτό τον αποδίδω στον Ιω. Μεταξά. Είμαι περήφανος που είμαι απόγονος πολεμιστή του Ελληνοαλβανικού μετώπου.

Εισαγγελέας: Υπάρχει φωτογραφία που απεικονίζει τε με το γιο σας, μικρό παιδί..

Κατηγορούμενος : Είναι προσωπικό μου δεδομένο. Πλάκα κάναμε….

Σε ότι έχει να κάνει με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Χρήστος Παππάς ανέφερε πως είναι κατά της βίας,και τόνισε πως «και ως άνθρωπος και ως πιστός πιστεύω ότι η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής είναι κορυφαίο ποινικό αδίκημα αλλά και κορυφαίο αμάρτημα».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ