ΔΕΔΔΗΕ: Ενημέρωση για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Εύβοια - Karfitsa.gr
Κοινωνία

ΔΕΔΔΗΕ: Ενημέρωση για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Εύβοια

Óôéãìéüôõðï áðü ôçí ðåñéï÷Þ Ìðïýñôæé ôçò Åýâïéáò ôçí ÊõñéáêÞ 9 Áõãïýóôïõ 2020. Ç ðåñéï÷Þ åðëÞãç áðü êáôáóôñïöéêÝò ðëçììýñåò ôï âñÜäõ ôïõ ÓáââÜôïõ 8/8. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε όλες τις κεντρικές γραμμές του αστικού ιστού στην Εύβοια ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, καθώς μετά τη φονική καταιγίδα πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει:

“Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού για τις εργασίες αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στο Δίκτυο ηλεκτροδότησης στην κεντρική Εύβοια, ανακοινώνει ότι έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις κεντρικές γραμμές του αστικού ιστού. Τα συνεργεία του συνεχίζουν ωστόσο τις εργασίες μέχρι αυτή την ώρα για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις περιοχές της παραλίας Αυλίδας και στην Ερέτρια. Οι μεγαλύτερες σε έκταση βλάβες εντοπίζονται σε περιοχή έξω από το Βασιλικό, όπου λόγω πτώσης στύλων περί τις 30 οικίες δεν έχουν ρεύμα, στην περιοχή Μπούρτζι, όπου αντιστοίχως από πτώση στύλων επηρεάζεται ένας μικρός αριθμός οικιών και στην περιοχή Καμαρίτσα, όπου προ ολίγου δόθηκε ο δρόμος σε κυκλοφορία και αναμένεται να μεταβεί συνεργείο για την διαπίστωση της έκτασης της ζημιάς που έχει προκληθεί. Όσον αφορά στα χωριά Θεολόγος, Γέροντας, Πούρνος, Σκούντερι, Μίστρος, Μαυρόπουλο, Πισσώνας και Βατώντας, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται ακόμη στα σημεία και έχει ξεκινήσει η σταδιακή επανηλεκτροδότηση, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν και από πολύ νωρίς αύριο το πρωί με ενίσχυση τεχνικού προσωπικού για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση του συνόλου των ζημιών. Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει για μια ακόμη φορά τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ