ΔΕΘ: Μείον 1,5 εκ. ευρώ ο τζίρος- Τα τρία σενάρια για την φετινή διοργάνωση - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

ΔΕΘ: Μείον 1,5 εκ. ευρώ ο τζίρος- Τα τρία σενάρια για την φετινή διοργάνωση

Στα τρία σενάρια που επεξεργάζεται η διοίκηση της ΔΕΘ- HELEPO σε ό,τι αφορά στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, μιλώντας στο το Radio North 98 και στην εκπομπή “Βεράντα Αριστοτέλους”. Όπως είπε, η Έκθεση στην εποχή του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί μεν, ωστόσο δεν θα θυμίζει τις παλιότερες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Ποζρικίδη, η διοίκηση της ΔΕΘ αναμένει να γίνουν γνωστά τα μέτρα με βάση τα οποία θα πραγματοποιούνται στην χώρα γεγονότα αντίστοιχα της ΔΕΘ κα υπάρχουν τρία σχέδια που εξετάζονται: «Το ένα σχέδιο προβλέπει την πραγματοποίηση της φετινής ΔΕΘ κανονικά, όπως την γνωρίζουμε. Το δεύτερο σχέδιο προβλέπει περιοριστικά μέτρα όσον αφορά την πρόσβαση  του κόσμου: λιγότερος ελεγχόμενος κόσμος, μέτρα ασφαλείας, μάσκες κτλ, και το τρίτο σχέδιο περιλαμβάνει την πραγματοποίηση μιας μικρότερης έκθεσης, ένα φόρουμ που θα έχει στόχευση τις b2συναντήσεις. Εκτιμώ ως πιθανότερο το 2ο σενάριο.»

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει αρνητικά την εταιρία η οποία αποτυπώνεται μέχρι στιγμής σε απώλεια τζίρου ύψους 1.500.000 ευρώ όπως εξήγησε ο κ. Ποζρικίδης: «Η εκθεσιακή βιομηχανία χτυπήθηκε παγκοσμίως. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι απώλειες ανέρχονται σε 28 δις ευρώ και παγκοσμίως σε περίπου 80 δις ευρώ. Υπολογίζεται πως μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2020 στην Ευρώπη έχουν χαθεί 250.000 θέσεις εργασίας είτε μόνιμες είτε περιστασιακές.»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ