Δεκτός με ενθουσιασμό κατά την άφιξη του στο Βελλίδειο ο Κώστας Καραμανλής - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δεκτός με ενθουσιασμό κατά την άφιξη του στο Βελλίδειο ο Κώστας Καραμανλής

Δεκτός με ενθουσιασμό έγινε κατά την άφιξη ου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο για την πρώτη του πολιτική ομιλία μετά από δέκα χρόνια στην Θεσσαλονίκη,ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Η αίθουσα είναι ασφυκτικά γεμάτη μ αποτέλεσμα να υπάρχουν και πάρα πολλοί όρθιοι  Όλοι από το παρευρισκόμενο πλήθος ήθελαν μια χειραψία, μια αγκαλιά ή μια φωτογραφία με τον κ. Καραμανλή γεγονός που έκανε δύσκολο το έργο του να μπορέσει να προσεγγίσει τις πρώτες σειρές.

&

Η εκδήλωση άρχισε με ένα βίντεο αφιερωμένο στον ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνο Καραμανλή και με κεντρικό σύνθημα το μήνυμα για ενότητα. Το βίντεο ολοκληρώθηκε με τους δύο εμβληματικούς προέδρους του κόμματος Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Κωνσταντίνο Καραμανλή και την ιστορική φράση του δεύτερου “η Ελλάς ανήκει στη Δύση”. Μέσα στο βίντεο υπήρχε και σαφής αναφορά στο Σκοπιανό καθώς είχε την δήλωση του Κώστα Καραμανλή “με βέτο της Ελλάδας η ΦΥΡΟΜ δεν μπαίνει στο ΝΑΤΟ”.
Στον χαιρετισμό του ο Απόστολος Τζιτζκώστας ανέφερε “η σημερινή συγκέντρωση στέλνει μήνυμα ότι στις 7 Ιουλίου η χώρα αλλάζει σελίδα και αποκτά αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι εδώ ο πρωθυπουργός που ένωσε ντους Έλληνες που έβαλε την πατρίδα πάνω απ όλα. Που πήγε την Ελλάδα μπροστά και είπε την αλήθεια στους Έλληνες”.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Σπηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε πως το όνομα της συγκεκριμένης συγκέντρωσης είναι “ενότητα”, για να συνεχίσει “η  Νέα Δημοκρατία θα αναστήσει την Ελλάδα του μόχθου. Αυτοδύναμη Ελλάδα με ισχυρή ανάπτυξη, θα είναι η Ελλάδα που αξίζουμε”.
Αμέσως μετά ξεκίνησε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών στην Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ