Β. Στακινός: Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε, αλλά για να ενώσουμε - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Β. Στακινός: Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε, αλλά για να ενώσουμε

Κάποιοι μας κατηγόρησαν και μας κατηγορούν για την συνεργασία μας με τον συνδυασμό «Ενωμένη Κασσάνδρα» της Αναστασίας Χαλκιά.

Του ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΚΙΝΟΥ*

Εμείς είμαστε υπέρ τον συνδυασμών όταν υπάρχουν κοινές απόψεις, ιδέες και οράματα. Έτσι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε το δήμο Κασσάνδρας μπροστά με τιμιότητα, διαφάνεια και πολλή δουλειά.

Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε, αλλά είμαστε εδώ για να ενώσουμε, όπως εξάλλου προδίδει και το όνομα του συνδυασμού μας «ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ». Διαθέτουμε την εμπειρία, τη γνώση και την ποιότητα μα, πάνω από όλα, έχουμε ισχυρή θέληση να διοικήσουμε το δήμο Κασσάνδρας και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά!

Κύριο μας μέλημα είναι η καθαριότητα, η οποία είναι ανεπαρκείς σε σχέση με τα χρήματα που πληρώνει ο δήμος στον εργολάβο. Στόχος μας είναι ένα μεικτό σύστημα καθαριότητας, έτσι ώστε και ο δήμος μας να έχει τον δικό του στόλο οχημάτων, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη στιγμή.

Θα χωροθετήσουμε και θα αδειοδοτήσουμε πράσινα σημεία, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα με τα ογκώδη κλαδιά, τα χόρτα και τα λοιπά, με σκοπό να μην τα βλέπουμε πεταμένα σε διάφορα σημεία στα χωριά μας. Μέλημά μας είναι τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο δήμος μας να γίνει πρότυπος δήμος όσον αφορά στην καθαριότητα, στην ανακύκλωση και στη διαχείριση των  απορριμμάτων. Θα εργαστούμε ομαδικά και μεθοδικά για την επίτευξη του στόχου αυτού ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στις επόμενες γενιές.

Ένας ακόμα στόχος μας είναι τα αδέσποτα ζώα. Ένα μεγάλο πρόβλημα για τους δημότες και τους επισκέπτες μας είναι τα αδέσποτα. Σεβασμός και αγάπη για τα ζώα, είναι το σύνθημα της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ», που έχει στόχο την προστασία των αδέσποτων ζωών με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες σε θέματα προστασίας ζώων και παράλληλα να τους προστατέψει τόσο από το ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό τους, όσο κι από διάφορα  κρούσματα επιθέσεων.

Θα υλοποιήσουμε προγράμματα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ που θα περιλαμβάνει ειδικές εγκαταστάσεις σύγχρονες για την προσωρινή παραμονή και προστασία της Δημόσιας Υγείας και τη διαχείριση των ζώων που διαβιούν στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης, θα γίνεται περισυλλογή, καταγραφή και θα παρέχονται κτηνιατρικές υπηρεσίες όπως στείρωση, σήμανση και εμβολιασμός σε κατάλληλους καθαρούς χώρους.

Παράλληλα ο δήμος θα συνδράμει στην υιοθεσία των αδέσποτων. Ένας σύγχρονος δήμος πρέπει να μεριμνά για την σωστή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα  να αντιμετωπίζει με σεβασμό τους αδέσποτους φίλους μας!

* Ο Βασίλης Στακινός είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένη Κασσάνδρα» της Αναστασίας Χαλκιά – Δημητροπούλου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ