Δεν θα πιστέψετε την αποκάλυψη του Justin Bieber για την σεξουαλική του ζωή - Karfitsa.gr
Life Style

Δεν θα πιστέψετε την αποκάλυψη του Justin Bieber για την σεξουαλική του ζωή

Σε συνέντευξη που έδωσε στη Vogue ο γνωστός τραγουδιστής Justin Bieber δήλωσε ότι δεν είχε ενεργή σεξουαλική πριν τον γάμο του με τη Hailey για έναν ολόκληρο χρόνο κι ότι η αποχή του ζευγαριού από το σεξ είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις που θα μπορούσαν να είχαν πάρει.

Είπε χαρακτηριστικά ότι «Ο Θεός δε μας ζητά να μην κάνουμε σεξ για εκείνος γιατί θέλει κανόνες και τέτοια πράγματα. Είναι σα να λέει, προσπαθώ να σας προστατεύσω από τον πόνο»

Ο ίδιος, επιπλέον, αποκάλυψε ότι «Πιστεύω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ γιατί δε νιώθουν αρκετά καλοί. Γιατί τους λείπει η αυτοεκτίμηση. Οι γυναίκες το κάνουν και οι άντρες το κάνουν»

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι το να αφιερώσει τον εαυτό του στο Θεό ήταν κάτι που είχε μεγάλη ανάγκη και τον βοήθησε στα όσα περνούσε. «Ήθελα να αφιερώσω τον εαυτό μου στο Θεό με αυτόν τον τρόπο γιατί πραγματικά ένιωσα ότι ήταν καλύτερο για την κατάσταση της ψυχής μου. Και πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με την Hailey σαν αποτέλεσμα» συμπλήρωσε ο πρίγκιπας της ποπ.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ