Δεν υποβάλει αίτημα αναστολής ο Ρουπακιάς - Karfitsa.gr
Slider Επικαιρότητα Κοινωνία

Δεν υποβάλει αίτημα αναστολής ο Ρουπακιάς

Τα επιχειρήματά τους προκειμένου να αποκτήσουν ανασταλτικό αποτέλεσμα οι υποθέσεις των εντολέων τους, υποβάλλουν από τις 10 το πρωί οι συνήγοροι των καταδικασθέντων στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πριν από λίγο ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Ρουπακιά δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο εντολέας του δεν θα ζητήσει η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ούτως ή άλλως όπως σχολίαζαν δικηγόροι που συμμετέχουν στη δίκη, η ποινή των ισοβίων που επιβλήθηκε στον Γιώργο Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συν 14 έτη κάθειρξης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και άλλα αδικήματα άφηνε απειροελάχιστα περιθώρια να δοθεί από το δικαστήριο αναστολή στη έφεση.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται με τα αιτήματα των υπολοίπων περί αναστολής
Με επιχειρήματα όπως η «υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη» που θα υποστούν εάν οδηγηθούν στη φυλακή για να εκτίσουν τις ποινές τους οι καταδικασθέντες για συμμετοχή σε επιθέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να πείσουν την έδρα παρά τις πολυετείς ποινές που επέβαλε χθες να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ