Δεν φαντάζεστε ποιες παλιές σειρές αναβιώνει ο ΣΚΑΪ - Karfitsa.gr
Life Style

Δεν φαντάζεστε ποιες παλιές σειρές αναβιώνει ο ΣΚΑΪ

Στα χνάρια του Mega βαδίζει ο ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν µε µια ολοκληρωτική στροφή στη μυθοπλασία, την οποία περιβάλλει µε τα εχέγγυα προηγούμενων επιτυχιών.

Η αρχή έγινε µε το «Λόγω Τιμής», που σύμφωνα με τη Realnews, ξεκινάει γυρίσματα στο τέλος Μαρτίου, µε στόχο να βγει τον Οκτώβριο στον ΣΚΑΪ µε ένα επεισόδιο την εβδομάδα.

Παράλληλα, το κανάλι επαναφέρει δύο κωµικές «συνταγές» του Mega σε νέα… συσκευασία. Ήδη εξασφάλισε τα δικαιώµατα της ισπανικής σειράς «La que se avecina», που αποτελεί το σίκουελ του ισπανικού σίριαλ στο οποίο βασίστηκε η «Πολυκατοικία.

Η δεύτερη κωµική σειρά είναι η αναβίωση του σίριαλ «Το κόκκινο δωμάτιο» διά χειρός Αλέξανδρου Ρήγα µε πρωταγωνίστρια τη Βασιλική Ανδρίτσου. Το πιθανότερο είναι να επιλεγεί άλλος τίτλος, αλλά θα πρόκειται πάλι για αυτοτελή επεισόδια µέσα σε ένα ξενοδοχείο.

Με τέσσερις σειρές στο πρώτο µισό της σεζόν, το κανάλι διατηρεί ανοιχτό δίαυλο µε τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Λευτέρη Παπαπέτρου για το ενδεχόµενο να εντάξει µια ακόµα σειρά στο δεύτερο µισό της σεζόν.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στο δήμο Θεσσαλονίκης;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ