Δημήτρης Δαγκλής: Αν χρειαστεί θα κλείσουμε και την παλιά Παραλία Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Δαγκλής: Αν χρειαστεί θα κλείσουμε και την παλιά Παραλία Θεσσαλονίκης

Ξεκάθαρο μήνυμα πως εάν οι Θεσσαλονικείς δεν συμμορφωθούν με τις αποφάσεις της Πολιτείας για την κυκλοφορία στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και απλώς «μετακινηθούν» στην Παλιά Παραλία, θα ζητηθεί αντίστοιχη πρόβλεψη και γι` αυτήν, έστειλε ο εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκη κ. Δημήτρης Δαγκλής.

«Εάν ο κόσμος αρχίσει να πηγαίνει στην Παλιά Παραλία θα ζητήσουμε να κλείσει», είπε στο Radio North 98 και στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους».

 

Αναφορικά με το «λουκέτο» στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης  ο κ. Δαγκλής έκανε λόγο για οδυνηρή απόφαση «που έπρεπε όμως να γίνει» υπενθυμίζοντας πως τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας όσο και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκαναν εκκλήσεις τους Θεσσαλονικείς να μην συνωστίζονται. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστή για τις επόμενες 14 μέρες.

 

«Οι Θεσσαλονικείς πειθάρχησαν με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, αλλά χάσαμε το πνεύμα. Εντοπίζαμε ότι υπήρχε πειθαρχία ως προς την νομιμότητα όχι όμως ως προς το πνεύμα του νόμου. Εννέα στους δέκα έβγαιναν να αθληθούν» είπε χαρακτηριστικά. «Μας προβλημάτισε ότι όλοι πήγαιναν να αθληθούν. Είχαν βέβαια όλοι την βεβαίωση ή το απαραίτητο sms. Με πέντε χαρτιά ή εφτά μηνύματα κάποιος μπορούσε να είναι όλη μέρα έξω», σχολίασε και κάλεσε τον κόσμο να μην κάνει κατάχρηση των διευκολύνσεων που παρέχει ο νόμος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ